29 Aralık 2011 Perşembe

Yeni Başlangıçlar için 2012

Merhabalar,

Günlüğümü takip eden herkese sağlıklı, huzurlu ve mutlu yeni bir yıl dilerim. Umarım her şey dilediğiniz gibi olur.

2011'e dönüp baktığımda belkide hayatımdaki en önemli yıllardan birini geçirdiğimi söyleyebilirim (evliliğimden sonra :). Sırasıyla; Ocak 2011'de OCA, Şubat 2011'de OCP sertifikalarını aldıktan sonra 1 Ağustos 2011'den geçerli olmak üzere Oracle'da kıdemli satış danışmanı pozisyonuna geçtim. Bu sene toplamda 50'den fazla makale yazdım ve Ocak 2008'den beri yazdığım günlüğümdeki en çok makale yayımladığım yıl, 2011 oldu. Seminerlere katıldık, tartıştık, sunum yaptık ve paylaşımlarımıza devam ettik. Her şeyden önemlisi, bütün bunlar olurken çok şükür sağlığımız ve ağzımızın tadı bozulmadı.

2012 yılında hedefim 60'dan fazla makale yayımlamak, daha çok Oracle seminerine katılmak, Oracle olarak çok daha fazla Üniversitede "Are You Job Ready" sunumları gerçekleştirerek, yüzlerce öğrenciye iş hayatıyla ilgili bilgiler aktarmak. Bu sene Oracle günlüğümde işletme yönetimiyle ilgili birkaç makale daha yayımlamayı planlıyorum. Biraz daha farklı bir açıdan işleri ele almak istiyorum ve makalelerin içeriği okumayı çok sevdiğim organizasyon kültürü ve değişimleri ile ilgili olabilir.

Bu sene Türkiye'deki Oracle topluluğunun daha fazla büyümesini, daha çok sertifikalı uzmanın sektörde yer almasını, insanların daha fazla paylaşımda bulunmasını ve ACE ödüllerinin devam etmesini umuyorum. Üniversitelerdeki sunumlarımızı takip etmek isterseniz linkedin profilimden tarih ve üniversite bilgilerini öğrenebilirsiniz.

Herkese iyi seneler!

Ogan

Hiç yorum yok:

Takip et: @oganozdogan