13 Eylül 2011 Salı

16.09.2011 CTIS Bölüm Tanıtımı

Merhaba,

Bu Cuma (16.09.2011) tarihinde 09:00 - 12:00 saatleri arasında CTIS bölümünün tanıtımı, DB01 sınıfında gerçekleştirilecektir. Tanıtımın ilgili dokümanı için tıklayınız.

İlgilenen kişilerin katılmasının faydalı olacağına düşünüyorum. Bölüm hakkında detaylı bilgi verilecek, CTIS hakkında sıklıkla sorulan ve akılda kalan sorular yanıtlanacaktır. Bölümün tanıtımında ben de olacağım. 

İyi çalışmalar.

Ogan

16.09.2011 - Güncelleme

CTIS bölüm tanıtımı GE100 etkinliğine katılan yeni öğrencilerimiz için, bölüm hocalarımız tarafından gerçekleştirilmiştir. Katılan arkadaşlarımıza teşekkür ederim ve bütün yeni öğrencilere de başarılar dilerim. Dilerim her şey gönlünüzce olur.

6 yorum:

Eren dedi ki...

Merhaba,

Bölüm tanıtımında yalnızca siz mi bulunacaksınız, öğretim görevlilerinden de bilgi alabilecek miyiz?

Bir de anladığım kadarı ile bu seminer GE100 dersi bünyesinde bir etkinlik, dışarıdan girişlerde sorun yok değil mi?

Ogan Ozdogan dedi ki...

Merhaba,

Bölümün tanıtımında öğretim görevlileri olacak ve tanıtımı onlar gerçekleştirecek. Ben ve diğer çalışan arkadaşlarımız da tanıtıma katılacak, sorularınızı yanıtlayacak.

Doğru, GE100 etkinliği ve bu etkinlikle ilgili detaylı bilgi http://www.bilkent.edu.tr/bilkent-tr/admission/ge100/ adresinde bulunmaktadır.

Bilkent Üniversitesini kazanan ve kayıt yaptıran bütün öğrencilerin alması gereken zorunlu ve 1 kredili bir ders olduğundan dışarıdan girişlerde sorun olabilir diye düşünüyorum. Net bir cevap almak için üniversite ile görüşülmesi daha yararlı olacaktır.

Eren dedi ki...

Bu yıl sınava girecek kardeşim için iyi olur diye düşünmüştüm ancak ders içi seminerse dışarıdan giriş mümkün değildir diye tahmin ediyorum. Sene sonundaki tanıtım etkinliklerine katılırız biz de. :) Cevap için teşekkürler.

Ogan Ozdogan dedi ki...

Eğer tanıtım etkinliklerinin hiçbirine katılamazsa ben yardımcı olmaya çalışırım. Varsa aklınıza takılan bir soru, bana mail de gönderebilirsiniz.

Bilkent Üniversitesi öğrencileri dışı tanıtım etkinliğine katılmanızı yine de tavsiye ederim :)

Eren dedi ki...

Aslında kafamızda pek soru işareti yok. Bölümün müfredatını, sağladığı altyapıyı, bilgisayar mühendisliği bölümlerine göre farklılıklarını, mezunların görüşlerini ve çalıştıkları yerleri detaylıca inceledim denebilir. Ancak biraz da motivasyon olması açısından iyi olur diye düşünmüştüm katılmamız.

Ben TOBB Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği mezunuyum, kardeşim de Hacettepe Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı bölümünü bitiriyor bu sene. Bilkent CTIS bölümü, 2 yıllık bir ön lisans programından sonra devam edilebilecek bence en isabetli bölüm. Dolayısıyla burayı hedefliyoruz.

Bu arada birşeyi merak ettim, Ericsson RMEA OSS Subdomain şeklinde özgeçmişinizde geçen, eski Bizitek firması mı?

Sene içinde elbette merak ettiklerimiz olacaktır, hem sizi hem de diğer öğrencileri rahatsız ederiz ileride. :)

Ogan Ozdogan dedi ki...

RMEA (Region Middle East / Africa) OSS Subdomain, Ericsson'da bir departmanın ismi. Bizitek ya da Ericsson ST gibi bir Ericsson şirketi değil :)

Bana hiç rahatsızlık olmaz, her zaman mail aracılığı ile haberleşebiliriz.

Takip et: @oganozdogan