5 Aralık 2012 Çarşamba

Yeni Başlangıçlar için 2013

Merhaba,

2012'yi geride bırakmak üzere olduğumuz şu günlerde hem 2012'ye veda etmek, hem de 2013'e küçük bir merhaba demek için yazıyorum. Umarım herkesin bu yeni yılı, önceki yıllarına göre daha sağlıklı, huzurlu, mutlu ve başarılı geçer.

Bu sene biraz Oracle'dan biraz işletme yönetiminden bahsetmeye çalıştım. Her iki disiplinde de makaleler yayımladım. İnşallah okumuş ve okumakta olan insanlar için faydalı olmuştur. 2012'de Oracle olarak pek çok üniversitede iş hayatı ile ilgili seminerler düzenledik. Pek çok ortamda Oracle'ın ürünlerinden ve teknolojik yeni eğilimlerden bahsetmeye çalıştık. Yaptığımız bütün bu çalışmaları çok görmedik, daha da nasıl iyileştirebiliriz, onu düşündük. Bu bağlamda ilk kez İ.D Bilkent Üniversitesi'nin CTIS (Computer Technology & Information Systems) bölümünde teknik seçmeli ders olarak Oracle veritabanı yönetiminin hayata geçirilmesine katkıda bulunduk. Hedefimiz Oracle teknolojilerinin daha fazla insan tarafından bilinmesi, kullanılması ve sertifikalı uzman sayısının artması.

2013 yılında amacım daha fazla insana Oracle teknolojilerini anlatmak ve daha fazla öğrenciye yine Oracle teknolojilerini ve iş hayatını gösterebilmek. Bunu yaparken günlüğümü de bir kenara bırakmamak ve yazmaya devam etmek.

Herkese önce sağlıkla dolu sonra huzurlu ve mutlu bir 2013 diliyorum. İnşallah arzu ettiğiniz her şey olur.

Görüşmek üzere.

Ogan

Hiç yorum yok:

Takip et: @oganozdogan