20 Ağustos 2010 Cuma

TROUG

Merhabalar,

Başlarken hemen ilgili blog'u göstermek istiyorum;

http://tonguc.wordpress.com/2010/08/20/troug-hayal-mi-yoksa-gerceklesmesi-icin-yeterli-olgunluk-duzeyine-ulastik-mi/

Konuyla ilgili birkaç yorumda bulunmak istiyorum. Öncelikle Tonguç Yılmaz'a sonsuz teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Türkiye'deki Oracle topluluğunun genişlemesinde ve paylaşımların artmasında ciddi katkıları olmuş ve hala olan bir gönüllüdür.

Açıkça belirtmem gerekiyor ki paylaşımın önemi ile tanışmam Tonguç Yılmaz sayesinde olmuştur.

Bilgi ve deneyim kazandıkça, bunları paylaşıyor ve birilerinin okuduğunu ve yararlandığını bilmek gerçekten çok güzel bir his. Bunun yanında Türkçe olarak yazdığım için insanların daha rahat okuduklarını düşünüyorum zira aramızda İngilizcesi çok iyi seviyede olmayan hatta hiç olmayan ama Oracle ile arasında bir bağ oluşturmak insanlar da var. Kişisel çabalarımın tamamını Türkçe olarak burada sonuna kadar paylaşmaya ve Türk Oracle topluluğunun daha da iyi seviyelere ulaşmasına destek olacağım.

Benden daha tecrübeli ve bilgili insanlardan ricam paylaşmaları. İnanın bana google'da bir başlık arttığınız zaman sizin yazdığınız yazının karşınıza çıkması kadar güzel bir şey olamaz. Bu demek oluyor ki birileri gerçekten bu konuyu aratıyor ve sizin yazını okuyarak fayda sağlayabiliyor. Gerçekten oldukça önemli bir katkı olduğunu düşünüyorum.

Ben TROUG'un bir hayal olmadığını ancak çok fazla çalışmamız gerektiğini düşünüyorum. Birlikçe çalışırsak eğer olmayacak, oluşturulamayacak bir girişim değildir. Birlikte çalışıldığı süre boyunca insanlar daha da tecrübe kazanacaklar, teknik yetkinliğimiz ve deneyimlerimiz artacak ve hatta iş imkanları konusunda bile önemli gelişmeler sağlanabilecektir.

Oluşum hakkında fikir elde etmek için;

http://www.ukoug.org/about/

Herkesin bu konuya özen göstermesini diliyorum ve Türk Oracle kullanıcılarının ciddi katkılarının olacağını düşünüyorum. Katkıda bulunacak insanlara şimdiden gönülden teşekkür ederim. İnşallah herşeyi çok çok daha iyi boyutlara taşıyacağız ancak biraz daha fazla çalışmamız ve daha ileriyi hedeflememiz gerekiyor.

İyi geceler.

Ogan





Hiç yorum yok:

Takip et: @oganozdogan